Besuikerd   12 comments

Vanmorgen geen sneeuw, geen rijp en geen verwarming die laatste is gisteravond al kapot gegaan en ik zit nu hoopvol te wachten op een monteur. Inmiddels is het hier akelig koud en kil geworden.

Gisteren was er wel rijp en toen heb ik wat foto’s genomen van de restanten van de hortensia.

Het is net of er kristalsuiker overheen is gestrooid met hier en daar wat poedersuiker. Met de hortensia is het nu wel echt gedaan.

Nog even dit:
De ene logkeuring na de andere overkomt mij maar dat is niet echt zoals ik het bedoeld had, de ene zei 10 weken wachttijd en dat werden er bijna 20 en de ander waarschuwde voor meerdere weken en dat werd er slechts één en deze heeft vrijwel geen wachttijd waardoor ze ongeveer allemaal tegelijk bij mij op bezoek kwamen, nou ja het is niet anders, op die manier kun je ze wel mooi vergelijken.

Dit keer kreeg ik goud met een prachtig rapport:
Algemene indruk 10
Laadtijd van je paginas 9
Afbeeldingen 10
Layout 9
Links naar andere site’s 9
Metatags / Html 9
Navigatie 9
Orginaleteit 9
Overzichtelijkheid 9
ToTaal 83 en dat is:

Geplaatstnovember 30, 2005 doorAnk Pot inTuin

12 Reacties op “Besuikerd

Schrijf je in op reacties met RSS.

  1. De foto’s zijn geweldig maar op weblogkeuringen heb ik wat tegen. 8)

  2. Besuikerde foto’s prachtig! Nu die verwarming nog in ontdooide staat! 😕

  3. Weet je zeker dat je niet zelf eerst suiker hebt gestrooid? 😀 😉

    Ze zien er prachtig uit en veel bloemblaadjes kun je zelfs eten. Alleen denk ik wel dat het moois er op je bord snel af is en smaken zal het ook wel niet. Lekker laten zitten dus en gewoon buiten van genieten.
    Of achter de PC natuurlijk. 😛

  4. Oh ja, gefeliciteerd met al die mooie keuringsrapporten!
    Inderdaad jammer dat ze allemaal tegelijk komen.
    Wel goed voor je bezoekersaantallen van deze maand, want die keurders klikken zich helemaal suf op je logje.

  5. Wat een practige foto’s zijn het allemaal weer. Héél apart met die kleuren en ijskristallen bij elkaar! Vandaar die hoge rapport cijfer. Gefeliciteerd met een gouden plak!

  6. Volgens mij is de hele suikerpot in de tuin om gevallen. 😀
    Erg mooi!
    En gefeliciteerd met al weer een roppie raport! 😛

  7. Helaas heb ik weinig tijd om je logje te lezen, maar wilde je toch even Welterusten wensen.
    Groetjes Sjoukje

  8. Het sneeuwt suiker ,daar bij je. Mooi!!!
    Gefeliciteerd met je mooie rapport 😛

  9. Hoi Ank,
    Dit bericht heb ik aan het keurings team verstuurd.
    Ik vind dat zij allen best eens in het zonnetje geplaatst mogen worden, en hoop dat jullie het er mee eens zijn.
    Verspreidt het dan ook en zie het dit keer niet als spam.

    Wat een liefde en plezier, geven jullie je mede webloggers.
    Ik wou dat het op straat, in de winkel, op het werk, vul het maar in netzo, met ons verging.
    Bedankt voor al je inzet, en hoop dat jullie in 2006 net zo veel, als dit jaar inzet.
    Het was zo’n leuke
    verrassing dat ik je bij deze, wil bedanken, voor alles wat vooraf ging.
    Liefs Peter

  10. Goedemorgen Ank.
    Gefeliciteerd met de keuring van je web-log.
    Zeer verdiend hoor.
    Je hebt weer prachtige foto’s geplaatst.
    Ik hoop dat de monteur gisteren nog is geweest en dat je er weer lekker warm bij zit.
    Ik ben er helaas gisteren niet meer toe gekomen om alle logjes te beantwoorden. Ik was bekaf.
    Ik wil je een hele fijne donderdag toewensen.
    Groetjes en liefs van Marjan!

  11. Prachtige foto’s! Mooi met dat rijp he!

  12. En van harte gefeliciteerd met je gouden plak ditmaal.
    Heb je verdiend met je mooie plaatjes en verhaaltjes.

    Groetjes Marjon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.